اخبار

گسترش همکاری‌ های مشترک چین و کشورهای عربی در حوزه انرژی‌ های تجدیدپذیر

گسترش همکاری‌ های مشترک چین و کشور های عربی در حوزه انرژی‌ های تجدیدپذیر

گسترش همکاری‌ های مشترک چین و کشورهای عربی در حوزه انرژی‌ های تجدیدپذیر از برنامه ی این کشورها است.

در بین النهرین عراق، بیابانی شدن و شور شدن خاک از مدت‌ها قبل این منطقه را که از اولین تمدن‌های بشر بوده است، تهدید می‌کند. سرمد کمیل علی، معاون هیئت دولتی بیابان زدایی عراق گفت: رویای من انتقال آنچه در چین فراگرفته ام به عراق و تبدیل بیابان‌ها به آبادی است.

در یک دهه گذشته رئیس جمهور چین توسعه سبز این کشور را هدایت کرده است. پیشرفت قابل توجهی حاصل شده است. چین در حوزه بیابان زدایی و توسعه جنگل‌ها جایگاه اول جهان را دارد و در ۱۰ سال گذشته در توسعه یک چهارم اراضی جنگلی جدید جهان سهیم بوده است.

چین به اهداف آب و هوایی خود متعهد بوده است و طرح‌های همکاری را با کشور‌های عربی به منظور هم افزایی راهبرد‌های توسعه شان در رسیدن به این هدف دنبال کرده است. چین در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیز ، همکاری را با کشور‌های عربی در بخش انرژی خورشیدی، بادی و هیدروپاور توسعه داده است و مرکز آموزش انرژی پاک چین-کشور‌های عربی، آزمایشگاه انرژی تجدیدپذیر چین-مصر، اجرای طرح‌های همکاری نظیر نیروگاه برق خورشیدی الخرسعه و ایستگاه‌های برق خورشیدی ۱۸۶ مگاواتی در پارک انرژی خورشیدی مصر را دنبال کرده است.

طرف چینی از ابتکارعمل سبز خاورمیانه عربستان حمایت می‌کند و از مشارکت این کشور در طرح توسعه جهانی استقبال می‌کند، شی این موضوع را در گفت و گوی تلفنی با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی عنوان کرد.

ناصر عبدالعال، استاد دانشگاه عین الشمس مصر گفت: طرح توسعه جهانی با توجه به دستورکار ۲۰۳۰ سازمان ملل در خصوص توسعه پایدار، به چین و شرکایش، بستر لازم برای دستیابی به اهداف توسعه شان را می‌دهد.

شی در ماه ژوئن که ریاست هیئت بلندپایه‌ای درخصوص توسعه جهانی را بر عهده داشت، از حدود ۳۰ اقدام مهم خبر داد که چین برای اجرای طرح توسعه جهانی و اجرای بیش از پیش دستورکار ۲۰۳۰ انجام داده است.

منبع خبر

به این مطلب امتیاز دهید
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *